Recenze zákazníků

Někdy nelze dosáhnout 100% shody s originálem. Naší prioritou jsou atraktivní příjemné vůně a dlouhá výdrž vůně díky 18% podílu kvalitních vonných esencí z Francie.

U každého parfému přidávají zákazníci recenze.
Zde Vám přinášíme poslední aktuální recenze:

7.10.2021  Ivana
  B103 LANCÔME VIE BELLE L’ECLAT

Zkusila jsem vzoreček, originál neznám vůbec. Pro někoho to bude krásné vůně, mně osobně se víc líbí jiné, ale to je prostě individuální. Velmi chválím kvalitu, vůně vydrží celý den (aplikuji na pulzní body a lehce na vlasy).

5.10.2021  Jarka
  B110 ESCADA MOON SPARKLE

Nádherna vôňa, šťavnatá,ovocná..proste úžasna ;)) uplne totožna s originalom. Výdrž tiež super ♡
  B115 GIVENCHY DEMON LE SECRET

Perfektná vôňa..a veľmi dobrá výdrž ☆
  E097 VERSACE EROS
Krásna svieža,mužná vôňa ❤ Fajn výdrž..

5.10.2021  Jarka
  B114 ARMANI SI

Dnes mi přišla, mám jí na sobě tři hodiny, zatím drží, ale spíš mi připomíná Si Fiori, je jemnější a sladší, aspoň to není bolehlav.

4.10.2021  Marie
  B044 CHLOE LOVE

Objednala jsem a vůbec nelituji. Stále se k té vůni vracím. Originál se přestal vyrábět nebo dovážet, nevím, ale tady jsem tu vůni našla a jsem moc ráda.

    B078 GUERLAIN IDYLLE
Marie: Také jsem tento parfém koupila. Znám dobře originál a musím říct, že bych byla velmi s vůní od vás spokojená, ale výdrž velmi malá, rychle vyprchala-nevydrží ani hodinu.
  B026 LANCÔME TRESOR
Marie: Tento parfém jsem koupila a nelituji. Voní krásně, zkrátka spokojenost. Koupím znovu.

1.10.2021  Ivana
  B168 CHAN CHANCE EAU TENDRE

Mám doma originál, který už mi dochází. Z Esensina jsem měla již několik vůní a proto jsem zkusila i tuto novinku. Je perfektní, od originálu se skoro vůbec neliší...jen tedy cenou. Objednala jsem i další 3 vůně, které jsem měla i originál a např. D&G The one je dokonalá, výdrž srovnatelná s originálem. Takže budu objednávat znovu i dcerám.

22.9.2021  Martina
  B106 BVL OMNIA CRYSTALLINE 100ml náplň

Tato vůně je naprosto jedinečná, šla jsem do toho na slepo a zamilovala jsem si ji.

13.9.2021  Pavel
  E004 DIO FAHRENH

Koupil jsem dle recenzí, velmi zvláštní chytlavá vůně. Originál jsem nezkoušel, každopádně za mě super, vydrž dlouhá.

12.9.2021  Ela P.
  B114 ARM SI

Také jsem měla štěstí a jsem majitelkou této úžasné vůně. Pravda, že jsem ve vůních tápala, ale poté, co jsem tuto vůni dostala, mám jasno. Pro mě už je tahle vůně Top a prostě to vyhrála na celé čáře...

6.9.2021  Jana
  B165 LOLITA LEMPICKA

Měla jsem originál. Už se nevyrábí. Ale tohle ho úspěšně nahradí. Ne na první počich, ale až se rozloží. Pak tam je vše, co je v popisu složení a navíc hřebíček. Pro mě vůně evokující vánoční čas. Vůně do které se zachumláš.

3.9.2021  Zuzana
  B042 CHOP CAŠMIR

Naprosto neuvěřitelná úchvatná vůně, kterou chcete cítit stále dokola. Vůně hřejivé vanilky vás naprosto dostane. Výdrž je téměř celý den a na oblečení je cítit i několik dní. Objednám si ji znovu a ve velkém balení. Je to pecka !!!

31.8.2021  Mirko
  E078 GUC POUR HOMME II

Tato toaletna voda sa uz nevyraba, je velmi specificka, nic sa na nu nepodoba. Tato imitacia je naprosto totozna, mozno maly rozdiel oproti originalu kedy v dozvukoch vone v originale je citit este trosku viac cerneho caju, ktory ani nemaju spomenuty tu na strankach, ale je tam len na konci, po 5 hodinach ho nie je citit, inac vydrz lepsia ako moj original !!! Vona uplne totozna, cena suprova, mam pocit ze notino uz pre mna stratilo vyznam. Ako dalsiu budem objednavat a porovnavat Dior panske damske, Armani damske Si, damske Bvlgari, damske Hermmes. Myslim, ze tie vone budu stat zato.

27.5.2021  Renáta
  B032 DOLG 3 LʼIMPERATRICE

  B043 VICT.R. FLOWERBOMB

Pořídila jsem si od vás dvě vůně - VICT.R. FLOWERBOMB a DOLG 3 L”IMPERATRICE jako kabelkovou variantu originálu, hlavně na léto, akce a dovolenky a teda naprostá pecka. Jsem velmi mile překvapena a jdu si vybrat další :) Děkuji a všem DOPORUČUJI!!!

26.5.2021  Lenka
  B049 DIO J.ADORE

Měla jsem i originál a musím říci, že tento parfém mi voní mnohem více. Byla to láska na první přičichnutí.

4.5.2021  Lenka
  B089 YSL BLACK OPIUM

Nádherná vůně. Sladká a úžasná. Za mě super!!!

29.4.2021  Michaela
  B089 YSL BLACK OPIUM

Tato vůně mě velmi láká. Tolik recenzí a jak ji všichni pochvalují. Určitě koupím. Celkově jsem a imitacemi velmi spokojená. Přece, když krásně voní a má výdrž (jakože ano a dokonce překvapivou), nevidím důvod, proč si radost neudělat? Už teď se na ni těším.....

22.4.2021  Michaela
  B165 LOLITA LʼDE LEMP

Je to nádherná vůně. Jelikož miluju orientální vůně, patří již mezi mé oblíbené. Okolí velmi schvaluje, příště koupím už velké balení. Prostě veliká spokojenost.

8.4.2021  Jitka
  B099 H.BOSS THE SCENT INTENSE

Překrásná, smyslná,něžná vůně, nevtírava.Jsem ráda,že jsem si ji koupila.

9.3.2021  Lenka
  B099 H.BOSS THE SCENT INTENSE

Dobrý den, tento je další z vyzkoušených a zase na jedničku! Jemný, sladký, lehký, něžný. Hlavně na léto a pro mladší bude 1* , vůně jsou zde často lepší než originály.. .zde mají všechny vůně dlouhou výdrž, na oblečení i několik dní, hezky falkonek, velmi nízké ceny, rychle dodání. Jsem s Esensinem moc spokojená a všem doporučuji.

2.3.2021  Kateřina Koc******
  B044 CHL LOVE

Od esensina používám chloe love už roky a naprosto úžasný parfém a skvělá vůně s neuvěřitelnou vydrží. Za mě je to top v napodobeninách!

19.2.2021  Šamanka
B049 DIO J.ADORE

Povedená imitace. Original je sice original, ale tato vůně se velmi příjemně nosí!

12.2.2021  Lenka
  B042 CHOP CAŠMIR

Parfém nádherně a jemně voní, dost sladký, ale takové mám rada! Není těžký! Je to úplná exploze vanilky, jakou jsem dlouho necítila a hledala. Pořád to nutí očichávat se! A vanilka je navíc afrodisiakum! Voní příjemně ihned po vyzkoušení i po pěti minutách, po hodině ... mám ráda takto sladké. Hlava mě z něho nebolí a opět další z těch které jsem si zamilovala na první použití , tento určitě objednám!!! Zkoušela jsem asi třicet testru a jeden lepší než druhý. Dodání rychle, výborná komunikace, velký výběr i výdrž a kvalita parfémů za výborné ceny. Tento eshop ráda doporučuji. Děkuji.

31.1.2021  Štěpánka
  B044 CHL LOVE

Hrozně zajímavá pudrovo-mýdlová vůně s výbornou výdrží, stačí 1-2 střiky a voníte celý den. Pro mě vůně čistoty, pro přítele vůně čerstvě vypraného prádla, Doporučuji!

22.1.2021  Andrea
  B136 JOO ALL ABOUT EVE

Tuto vůni miluji již od svých mladých let, mám doma i originál, který má bohužel slabou výdrž. Zkusila jsem tuto imitaci a musím uznat , že voní shodně s originálem a ještě k tomu má mnohem, mnohem delší výdrž, což je bomba. Štavnatá, nádherná vůně.

17.1.2021  Parfem Lady
  B185 LANC IDOLE

tato vune je moje nej. nejdrive jsem zkusila tester a bylo to prijemne prekvapeni, vydrz dobra, vune krasna, povedla se jim. za me palec nahoru a objednavam porad 100ml :)

5.1.2021  Alena
  B089 YSL BLACK OPIUM

Úžasná vůně s dlouhou výdrží, stejná jako originál. Vřele doporučuji !!!

15.12.2020  Linda
  B155 ARM CODE WOMEN

Dobrý den parfém nádherně voní a dlouho . Vzala jsem napoprvé několik testrů, abych mohla jako astmatička nejdříve vyzkoušet a tohle je už 4. vůně, která je naprosto dokonalá. Parfém je více nasládlý, intenzivní ale přitom příjemně voňavý a zároveň výrazný, hned upoutá, přitažlivý a sexy. Stačí 1-2x stříknout. Jsem moc spokojená , určitě objednám i ve větším balení , voní i dceři . Díky Esensino, že jste! :)

30.11.2020  Irena Nováková
  B114 ARM SÍ

Doporučuji. Fakt nemá chybu. Dlouho jsem váhala, než jsem si ho koupila a jsem nadšenááááááá. Lepší než originál. Miluju tuto vůni. Jako dárek k Vánocům...není nic lepšího není

27.11.2020  Alžběta
  B117 LANC LA VIE EST BELLE

Imitace se opravdu vydařila, vůni jsem darovala dceři k narozeninám - měla opravdu velkou radost, nemůžeme si ji vynachválit.

15.10.2020  Šárka
  B104 DOLG LIGHT BLUE

Za mě super Gabbana jak má být a navíc drží!

 

                            












Výhody
nákupu
Vonné esence z Francie
Nepřiplácíte značkový obal

MenuX

K poskytování služeb využíváme cookies. Procházením webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde: Zásady souborů cookies.

Souhlasím