Recenze zákazníků

Někdy nelze dosáhnout 100% shody s originálem. Naší prioritou jsou atraktivní příjemné vůně a dlouhá výdrž vůně díky 18% podílu kvalitních vonných esencí z Francie.

U každého parfému přidávají zákazníci recenze.
Zde Vám přinášíme poslední aktuální recenze:

27.5.2021  Renáta
  B032 DOLG 3 LʼIMPERATRICE

  B043 VICT.R. FLOWERBOMB

Pořídila jsem si od vás dvě vůně - VICT.R. FLOWERBOMB a DOLG 3 L”IMPERATRICE jako kabelkovou variantu originálu, hlavně na léto, akce a dovolenky a teda naprostá pecka. Jsem velmi mile překvapena a jdu si vybrat další :) Děkuji a všem DOPORUČUJI!!!

26.5.2021  Lenka
  B049 DIO J.ADORE

Měla jsem i originál a musím říci, že tento parfém mi voní mnohem více. Byla to láska na první přičichnutí.

4.5.2021  Lenka
  B089 YSL BLACK OPIUM

Nádherná vůně. Sladká a úžasná. Za mě super!!!

29.4.2021  Michaela
  B089 YSL BLACK OPIUM

Tato vůně mě velmi láká. Tolik recenzí a jak ji všichni pochvalují. Určitě koupím. Celkově jsem a imitacemi velmi spokojená. Přece, když krásně voní a má výdrž (jakože ano a dokonce překvapivou), nevidím důvod, proč si radost neudělat? Už teď se na ni těším.....

22.4.2021  Michaela
  B165 LOLITA LʼDE LEMP

Je to nádherná vůně. Jelikož miluju orientální vůně, patří již mezi mé oblíbené. Okolí velmi schvaluje, příště koupím už velké balení. Prostě veliká spokojenost.

8.4.2021  Jitka
  B099 H.BOSS THE SCENT INTENSE

Překrásná, smyslná,něžná vůně, nevtírava.Jsem ráda,že jsem si ji koupila.

9.3.2021  Lenka
  B099 H.BOSS THE SCENT INTENSE

Dobrý den, tento je další z vyzkoušených a zase na jedničku! Jemný, sladký, lehký, něžný. Hlavně na léto a pro mladší bude 1* , vůně jsou zde často lepší než originály.. .zde mají všechny vůně dlouhou výdrž, na oblečení i několik dní, hezky falkonek, velmi nízké ceny, rychle dodání. Jsem s Esensinem moc spokojená a všem doporučuji.

2.3.2021  Kateřina Koc******
  B044 CHL LOVE

Od esensina používám chloe love už roky a naprosto úžasný parfém a skvělá vůně s neuvěřitelnou vydrží. Za mě je to top v napodobeninách!

19.2.2021  Šamanka
B049 DIO J.ADORE

Povedená imitace. Original je sice original, ale tato vůně se velmi příjemně nosí!

12.2.2021  Lenka
  B042 CHOP CAŠMIR

Parfém nádherně a jemně voní, dost sladký, ale takové mám rada! Není těžký! Je to úplná exploze vanilky, jakou jsem dlouho necítila a hledala. Pořád to nutí očichávat se! A vanilka je navíc afrodisiakum! Voní příjemně ihned po vyzkoušení i po pěti minutách, po hodině ... mám ráda takto sladké. Hlava mě z něho nebolí a opět další z těch které jsem si zamilovala na první použití , tento určitě objednám!!! Zkoušela jsem asi třicet testru a jeden lepší než druhý. Dodání rychle, výborná komunikace, velký výběr i výdrž a kvalita parfémů za výborné ceny. Tento eshop ráda doporučuji. Děkuji.

31.1.2021  Štěpánka
  B044 CHL LOVE

Hrozně zajímavá pudrovo-mýdlová vůně s výbornou výdrží, stačí 1-2 střiky a voníte celý den. Pro mě vůně čistoty, pro přítele vůně čerstvě vypraného prádla, Doporučuji!

22.1.2021  Andrea
  B136 JOO ALL ABOUT EVE

Tuto vůni miluji již od svých mladých let, mám doma i originál, který má bohužel slabou výdrž. Zkusila jsem tuto imitaci a musím uznat , že voní shodně s originálem a ještě k tomu má mnohem, mnohem delší výdrž, což je bomba. Štavnatá, nádherná vůně.

17.1.2021  Parfem Lady
  B185 LANC IDOLE

tato vune je moje nej. nejdrive jsem zkusila tester a bylo to prijemne prekvapeni, vydrz dobra, vune krasna, povedla se jim. za me palec nahoru a objednavam porad 100ml :)

5.1.2021  Alena
  B089 YSL BLACK OPIUM

Úžasná vůně s dlouhou výdrží, stejná jako originál. Vřele doporučuji !!!

15.12.2020  Linda
  B155 ARM CODE WOMEN

Dobrý den parfém nádherně voní a dlouho . Vzala jsem napoprvé několik testrů, abych mohla jako astmatička nejdříve vyzkoušet a tohle je už 4. vůně, která je naprosto dokonalá. Parfém je více nasládlý, intenzivní ale přitom příjemně voňavý a zároveň výrazný, hned upoutá, přitažlivý a sexy. Stačí 1-2x stříknout. Jsem moc spokojená , určitě objednám i ve větším balení , voní i dceři . Díky Esensino, že jste! :)

30.11.2020  Irena Nováková
  B114 ARM SÍ

Doporučuji. Fakt nemá chybu. Dlouho jsem váhala, než jsem si ho koupila a jsem nadšenááááááá. Lepší než originál. Miluju tuto vůni. Jako dárek k Vánocům...není nic lepšího není

27.11.2020  Alžběta
  B117 LANC LA VIE EST BELLE

Imitace se opravdu vydařila, vůni jsem darovala dceři k narozeninám - měla opravdu velkou radost, nemůžeme si ji vynachválit.

15.10.2020  Šárka
  B104 DOLG LIGHT BLUE

Za mě super Gabbana jak má být a navíc drží!

 

                            












Výhody
nákupu
Vonné esence z Francie
Nepřiplácíte značkový obal

MenuX

K poskytování služeb využíváme cookies. Procházením webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde: Zásady souborů cookies.

Souhlasím