Společnost PROFI GROUP Consulting, s.r.o., IČO: 28825641, se sídlem Vrchlického 336, 50601 Jičín, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl C, vložka 29854 (dále jen "správce"),
jako provozovatel e-shopu www.esensino.cz jasně a otevřeně oznamuje, jak zpracovává Vaše osobní údaje v souladu s NAŘÍZENÍM EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679, o ochraně fyzických osob při zpracování osobních údajů a volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES, všeobecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen jako "GDPR"). Prečtěte si také Zásady ochrany osobných údajů.

V zájmu transparentnosti tyto zásady poskytují podrobné informace o tom, jak a kdy používame soubory cookies. Na našem webu zpracovávame soubory cookies potřebné pro fungování webových stránek a na analytické účely a v případe Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam.

 

ZÁSADY SOUBORŮ COOKIES

verze 1. účinná dne 25. 5. 2018

Co jsou cookies?

Cookie je malý textový soubor, který se uloží ve vašem počítači nebo mobilním zařízení a je opět používaný v průběhu vašich dalších návštev. Díky cookies si navštívené webové stránky pamatují vaše úkony a nastavení, které jste na nich vykonali, takže tyto údaje nemusíte zadávat opakovaně, zlepšují a zjednodušují Vaše návštěvy webů.

Jaké cookies používame?

Existují dva typy souborů cookies, trvalé a dočasné (session cookies čili relační soubory cookies). Trvalé cookies jsou uložené jako soubor ve vašem počítači nebo mobilním zařízení, a to maximálně po dobu 12 měsíců.
Session cookies jsou uložené dočasně a smažou se poté, když zavřete prohlížeč. Když se přihlásíte k registrovanému účtu, použijeme trvalé soubory cookies například na uložení vámi zvoleného zboží do nákupního košíku.
Session cookies používame, když použijete funkci Filtr produktů a také k tomu, aby jsme zkontrolovali, zda-li jste přihlášení nebo zda-li jste do svého nákupního košíku vložili nějaké zboží..

Jaké osobní údaje zpracovávame

Soubory cookies shromažďují informace o používaní našich webových stránek. Tyto informace zahrnují typ internetového prohlížeče a operačního systému, který používáte, název domény a místa, z kterého se připojujete (IP adresa), datum, čas a trvání návštevy, počet návštev, průměrný čas strávený na našich webových stránkach a stránky, které zobrazujete. Soubor cookies obsahuje také jedinečné identifikační číslo, které identifikuje váš prohlížeč.
To nám pomáhá rozpoznat váš prohlížeč, když znovu navštívíte naše webové stránky. Současně sledujeme, jak vyhledáváte na našich webových stránkach a jaké zboží si prohlížíte.

Účely zpracování osobních údajů

Správce může zákonně používat soubory cookies za účelem měření návštevnosti webu a přispůsobení zobrazení webových stránek, protože jsou zpracovávané na základě oprávněného zájmu správce podle čl. 6 ods. 1 písm. f) GDPR, není tedy potřebný Váš souhlas. Data, která shromažďujeme, mohou být také použité pro marketingové účely přímo Vám na míru, k tomu ale potřebujeme Váš souhlas.

Jak jsou cookies využívány pro cílení reklamy

Pro identifikaci produktů, které vás mohou zajímat, můžeme shromažďovat informace o navštívených stránkach nebo o produktech, které jste si zakoupili, aby jsme mohli prodávat zboží přímo Vám na míru. Spolupracujeme s místy elektronického obchodování, aby jsme zákazníkům mohli nabídnout cílenou reklamu. Reklamu provádíme prostřednictvím vlastních bannerů na našich webových stránkách a webových stránkách třetích stran.

Když navštívíte naši webovou stránku, webové stránky třetích stran (například stránky našeho obchodního partnera) nebo kliknete na reklamu našeho e-shopu, vaše webové aktivity mohou být sledované prostředníctvím souborů cookies. Soubory cookies třetích stran vytvářejí naši obchodní partneři, kteří inzerujú naše služby na jiných webových stránkach. Naši marketingoví partneři mohou poskytnout svoje vlastní soubory cookies na zobrazení přizpůsobených reklam, které souvisejí s našim e-shopem.

Vaše údaje nikdy neposkytujeme, neprodávame ani nevyměňujeme s třetími stranami za účelem obchodování.

Souhlas s ukladaním cookies v případe personalizacee reklam:

Aktivním zaškrtnutím možnosti "Souhlasím", která následuje za upozorněním v dolní části webu, znějící následovně: "Provozovatel e-shopu www.esensino.cz, společnost PROFI GROUP Consulting s.r.o, se sídlem Vrchlického 336, 50601 Jičín, IČO: 28825641, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a na analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro perzonalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies." Udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem sběru údajů o chování návštevníků na našem webu na dobu, která je uvedená dále u jednotlivých cookies. Souhlas je možné vzít kdykoli zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče. Máte právo kdykoli odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů (čl. 7 ods. 3 GDPR), právo požadovat přístup ke svým osobním údajům (čl. 15 GDPR), právo na jejich opravu (čl. 16 GDPR) nebo výmaz (čl. 17 GDPR), právo na omezení zpracování (čl. 18 GDPR), a podat námitku proti zpracování (čl. 21 GDPR), máte právo na přenos těchto údajů k jinému správci (čl. 20 GDPR), zároveň i právo podat stížnost na Úřadu pro ochranu osobních údajů, pokud máte za to, že naše společnost při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s GDPR (čl. 77 GDPR). Pro případ uplatnění uvedených práv se můžete obrátit na kontaktní osobu: Milan Kovář, email: obchod@esensino.cz

Kontrola nad soubory cookies

Cookies z vašeho počítače nebo mobilního zařízení můžete jednoduše vymazat pomocí vašeho prohlížeče. Návod, jak zacházet se soubory cookies a jak je odstranit, najdete v "Pomocníkovi" svého prohlížeče. Můžete nastavit blokování souborů cookies nebo požadavek být informován pokaždé, když do vašeho počítače nebo mobilního zařízení bude odeslán nový soubor cookies. Dále si můžete nastavit anonymní režim prohlížení webů, který neumožní sbírání údajů o chování návštěvníka webů. Upozorňujeme, že pokud se rozhodnete blokovat cookies, nebudete moct využívat výhody všech funkcií.

Pokud nevymažete soubory cookies ze svého prohlížeče, můžeme tyto údaje použít na tyto účely:

poskytnutí vhodnější reklamy na základě Vašeho zájmu
poskytnutí agregovaných hlášení aktivity reklam inzerentům a webům hostujících reklamy
poskytnutí údajů webům a majitelům aplikací o tom, jak návštevníci využívají tyto weby nebo aplikace
detekce a obrana proti podvodu a jiným rizikům, ochrana uživatelů a partnerů
vylepšení našich produktů
cookies třetích stran

Cookies třetích stran používame na shromažďování statistických údajů v souhrnné podobě pomocí analytických nástrojů jako je Google, Google Analytics, Facebook Pixel. V takovém případě se shromážděné údaje odevzdávají těmto poskytovatelům služeb třetích stran za účelem jejich správcovství. Používame také funkce a inzertní služby Google Analytics a Facebook Pixel. Podrobnosti a možnost, jak se ze služeb odhlásit, najdete zde: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/, doplnit pro fb a případně další aplikace. Používáme cookies třetích stran trvalé i dočasné (session cookies). Trvalé cookies jsou uložené ve vašem počítaci nebo mobilním zařízení, a to maximálně po dobu 24 měsíců.

Údaje, které správce získá, mohou být zpřístupněny těmto zpracovatelům:
1) Zásilkovna s.r.o., IČO: 28408306, se sídlem Lihovarská 1060/12, Libeň, 19000 Praha 9, zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, spisová značka C 139387
2) Česká pošta, s.p., IČO: 47114983, se sídlem Politických vězňů 909/4, 22599 Praha 1, zapsaná v obchodní rejstříku u Městského soudu v Praze, spisová značka A 7565
3) General Logistics Systems Czech Republic s.r.o., IČO: 26087961, sídlem Průmyslová 5619/1, 58601 Jihlava, zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Brně, spisová značka C 66184
4) Direct Parcel Distribution CZ s.r.o., sídlem Modletice 135, 25101 Říčany u Prahy, IČO: 61329266, zapsaná v obchodním rejstříku Městského soudu v Praze, spisová značka C 52346
5) Shopion s.r.o., IČO: 06919324, se sídlem Wellnerova 1322/3c, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, spisová značka C 73784.

Případně dalším poskytovatelům zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současnosti správce nevyužívá.

Správce neovládá cookies z webových stránek třetích stran. Třetí strany zodpovídají za to, jak fungují jejich cookies a jak jsou zpracovávané osobní údaje.

Na co se cookies používají?

Soubory cookies umožňují rozpoznat vaše zařízení, zabezpečit váš přístup na registrovaný účet a náš web všeobecně a pomáhají nám předkládat vám relevantní reklamy v případě udelení souhlasu.

Kategorie použití
Popis
Ověření
Pokud jste přihlášení na e-shop, soubory cookies nám pomáhají ukazovat vám ty správné informace a přizpůsobit vaše prostředí
Zabezpečení
Soubory cookies používame jako podporu funkcí zabezpečení a za účelem zjištění případné neoprávněné aktivity.
Preferene, funkce a služby
Soubory cookies nám také oznamují, jaké zboží preferujete a jaké jsou vaše oblíbené produkty. Také vám mohou ulehčit vyplňování formuláří na e-shopu.
Reklama
Soubory cookies používame na to, aby jsme vám zobrazovali relevantní reklamy na webu e-shopu i mimo něj. Soubor cookies můžeme použít i k tomu, aby jsme zjistili, zda lidé, kteří viděli určitou reklamu, později navštívili stránku inzerenta a vykonali tam nejakou akci (např. stáhli dokument nebo uskutečnili nákup). Podobně také naši partneři mohou používat soubory cookies na to, aby zjistili, zda-li jsme reklamu zobrazili a jak si vedla, nebo aby nám poskytli informace o tom, jak na reklamy reagujete. Také můžeme spolupracovat s našimi partnery za tím účelem, aby jsme vám zobrazili reklamu na webu esensino.cz i mimo něj, jako například poté, co navštívíte stránky či aplikaci partnera.
Výkon, statistika a výzkum
Soubory cookies nám pomáhají zjistit, jak náš web funguje v různých lokalitách. Také používame soubory cookies za účelem zlepšení a výzkumu produktů, funkcí a služeb, včetně vašich přístupů na e-shop z jiných webů, aplikací a zařízení, jako jsou váš počítač či vaše mobilní zařízení.
 

Tabulka souborů cookies

Pro správný chod našeho webu a reklamních produktů používame různe typy souborů cookies. Soubory cookies třetích stran pocházejí z reklam jiných webů a sledují vaše používání webu pro marketingové účely. Tyto údaje budou aktualizovány. K uplynutí času použití souborů cookies dojde buď na základě požadavku nebo se počítá od posledního dne, kdy uživatel interreagoval s webovou stránkou.

Název Účel Doba
Google Analytics statistiky Google Analytics 6 měsíců
adWords analýza výkonu prodejních kanálů 90 dní
https enabled funkčnost webu dlouhodobě
Facebook analýza výkonu prodejních kanálů dlouhodobě
BizoData statistiky 6 měsíců
anj zacílení reklam 3 dny

 

 

 

Provozovatel webu www.esensino.cz, společnost PROFI GROUP Consulting s.r.o., se sídlem Vrchlického 336, 50601 Jičín,  IČ: 28825641, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím